Halaman

Isnin, 29 Jun 2015

Iftar @ Carlton Holiday Hotel

Semalam kami sekeluarga berbuka puasa di Hotel Carlton bersama dengan member-member opis ibu yang gi Sabah hari tu... diaorang ni satu team dalam membangunan sistem untuk UiTM...ada 5 orang developer & seorang projek manager...


ini dia team opis ibu bersama dengan ahli keluarga masing-masing..makan di sini tiada yang sponsor pun...kami masing-masing belanja diri sendiri...

saya sefamily of coz lah ayah yang belanja...tq ayah

harga makan di sini seperti gambar di bawah...
dewasa RM49
kanak-kanak RM27.50 (6 -10 tahun)
*harga dah termasuk gst

kambing dia terhad ok...so kalau ke sini jangan berangan lah nak makan kambing banyak-banyak

eh ramainya...family ibu pun ada???...hehehe...kebetulan atuk tan datang sini...maklong pulak memang berniat nak belanja atuk tan makan di hotel...so apa lagi??? meh ler makan kat sini sekali dengan kami


kebetulan pula meja atuk tan dekat-dekat jer ngan meja kami ...kebetulan betul lah...


meja kami di belakang meja atuk tan...ni gambar abang afiq amik dri meja dia duduk

 semalam pas berbuka atuk tan terus gerak balik palong...sampai rumah dalam pukul 11.30 malam ...

auntie eliss...ibu & wife en din

maklong sefamily

acik,atuk tan & atuk ne

mak uda sefamily

nenek, ucu & pak uda

ibu n the geng


tahun depan pulak k kita iftar bersama-sama...

Tiada ulasan: