Halaman

Khamis, 19 Mac 2015

Cameron Highland

Selasa pagi on the way nak balik ke Klang kami singgah di Cameron Highland....saje jer berjalan....lama tak ke sini

kami gerak dari rumah che tin dalam pukul 7.30 pagi...keluar sama ngan Che Tin nak pergi kerja...bye Che Tin...lain kali kami singgah lagi umah Che Tin kat Ipoh ni yer...

sebelum naik Cameron kami breakfast dulu .... dalam pukul 8 lebih baru gerak...perjalanan lebih kurang dalam 2 jam naik dari Simpang Pulai

yeah dah sampai...ini tempat pertama yang kami singgah bila dah sampai di Cameron Highland..."Cameron Valley"...

jom minum teh dulu...jap lagi boleh turun petik teh pulak

nyum nyum...

cuaca time ni tak ler sejuk sangat....panas matahari...


adik saya buat bendera dari daun teh




shoping teh jom....

seterusnya kami jalan-jalan di MARDI Agro Park...tiket masuk RM3...kanak-kanak yang belum bersekolah free

cantik tak bunga-bunga tu?




  

gambar ni saya amikkan

adik kata dia nak makan strawbery tu






sempat ok saya ngan adik main giant belon




 ok tu jer gambar...kami menyinggah 2 tempat sahaja...selain tu just stop tepi jalan beli-beli...dalam kul 4 lebih kami dah gerak balik ke klang....

Tiada ulasan: