Halaman

Khamis, 22 Januari 2015

KL SOGO STARZ GARDEN


 Sabtu (10 jan 2015) kami ke sogo sebab ada warehouse sale ...  time ni plak bonus ibu dah masuk ... so haruslah ibu shoping time ada sale kan? hehehe ... bukan shoping apa sangat pun... belikan kami berdua baju baru jer ...

sebelum ke sogo...berhenti breakfast dulu kat kedai mamak seksyen 7 ... adik dengan gaya ultramannya


yes...jap lagi saya nak masuk starz garden


sepanjang ibu shoping....saya & adik main dalam ni...best sangat...ibu pun happy sebab boleh shoping dengan aman damai ... sebelum kami masuk...ibu dah amik ukuran baju untuk kami siap-siap...so mudah ibu nak pilih saiz...ayah duduk dalam ni temankan kami....

KL SOGO STARZ GARDEN ni di tingkat 7, betul-betul searas dengan warehouse sale tu... memang dekat jer...

seronok kami main kat sini



  
jom susun lego


kami buat bangunan
  
peace























sebenarnya parent boleh tinggalkan jer anak di sini..tapi ayah tak berapa yakin...so ayah tunggu...ada juga ayah keluar pergi kat ibu tinggalkan kami di sini...tapi sekejap sahaja...pastu masuk semula sebab bimbang...kami di sini dari pukul 10 pagi sampai 1 tengahari....pas zuhor kami gerak ke Times Square....nak main di sana pula....


Tiada ulasan: