Halaman

Selasa, 6 Januari 2015

Giant Bubble @ Setia City

ini gambar lama... 7/12/2014...lama tak update blog...berkepam dah gambar ni dalam draft...sekarang baru nak post...ini first time kami main giant bubble...kos murah sahaja, semangkuk air belon yang kecil RM2, kalo besar sikit RM4. Pemegang free jer....pas main kene pulangkan semula k...ini kalo kita beli dari gerai yang dekat ngan setia city mall...cost main RM4 sahaja

ahad lepas (3/1/2015) kami ke sini juga...kami beli dari gerai yang hujung dekat dengan gerai sewa motor tu...jauh sikit dari setia city mall...kami beli di sini sebab kali ni kami parking di luar setia city mall sahaja...rupanya di sini harganya lain...secedok RM3, kalo 2 cedok RM5, kayu pemegang pulak dikira...RM2 satu..so cost main ahad lepas RM9...malas nak ke gerai hujung kami beli sahaja....tapi kan....yang tak bestnya...di sini sabun dia cair....belon kami tak berapa nak menjadi....huhuhuhu...berbeza sangat dengan pertama kali kami main....hampa jer...pas ni kalo datang kene gi beli dari gerai dekat ngan setia alam tu...memang puas hati...tengok jer lah gambar-gambar ni...seronok kami bermain...bertali arus bubble dia keluar...





yeah seronoknya...








































masa ni saya main dua2 sebab adik nak kencing...so dia pergi toilet ngan ayah....






lama giler saya tunggu adik & ayah....buat apa eh lama-lama kat toilet??? ibu nak call, ayah tak bawa hp lah pulak...hp ayah ada dalam handbeg ibu....dekat 40 minit menunggu akhirnya ibu dapat mesej dari ayah (dia pinjam hp orang)....rupanya ayah & adik terkurung dalam toilet....pintu elektronik toilet jem...terkurung disitu sehingga sampai bantuan...lorrr...sian kan? dah lah hp tak der...mujur ada orang lalu...bahaya gak pintu elektronik ni...tetiba plak terkunci tak leh buka....

ok bye...gambar main bubble ahad hari tu kalo rajin saya masukkan nanti yer....bubble nyer tak bertali arus....tak berapa nak menjadi....frust jer




7 ulasan:

Eliss Mie berkata...

lama tak gi sini.. nanti boleh la bawak nuha dan nayla ke sini main bubbles.

triple s abang giant bubble berkata...

Terima kasih atas pujian...kami dari pihak triple s abang giant bubble sangat betrima kasih kerana sudi berkongsi mengenai giant bubble kami di blog atia adina....jika beriadah lagi di setia city mall jumpa kami ya...kak ina n finaz....:)

triple s abang giant bubble berkata...

Assallamualaikum....terima kasih kami dari pihak triple s abang giant bubble buat atia adina...
Kerana sudi bekongsi mengenai giant bubble kami di blog atia....nanti jika beriadah kagi di setia city mall yg gerai putih juma kak ina n finaz ya....tq...:)

triple s abang giant bubble berkata...

Assallamualaikum....terima kasih kami dari pihak triple s abang giant bubble buat atia adina...
Kerana sudi bekongsi mengenai giant bubble kami di blog atia....nanti jika beriadah kagi di setia city mall yg gerai putih juma kak ina n finaz ya....tq...:)

Tanpa Nama berkata...

Assallamualaikum

Tanpa Nama berkata...

U pakai camera handprint or spesifik camera???

tq
abg din

Atia Adina berkata...

abg din,

ayah saya ambil guna Camera DSLR sony A77 & A7