Halaman

Isnin, 16 Jun 2014

Mandi Kolam Bersama Che Da


Cuti sekolah baru ni che da & keluarga ke KL sebab suaminya berkursus...diaorang menginap di PNB Executive Suites Hotel selama 3 hari...yang bestnya kat sini ada kolam mandi...yeah...apa lagi...che da pun ajak ler kami semua ke hotel untuk mandi kolam....ermmm....best gak ek...lama dah tak mandi kolam...last mandi masa bulan 1 hari tu kat PD... hehehe...ibu sanggup tu amik cuti  hari khamis (5/6/2014)

sebenarnya kan...ibu ada agenda tersembunyi...hihihihihi...sebenarnya dia nak pergi sogo warehouse  sale yang start pada 5/6/2014 gak...dengar-dengar time sogo warehouse sale ni barang-barang yang di offer memang murah sangat...yer ke? tak pernah pergi... jom singgah ...

kami sampai 5 minit sebelum kul 10.00 pagi...masa tu lif pun belum beroperasi lagi...tapi orang yang menunggu kat lif dah ramai k....fuh....murah sangat kot sebab hari bekerja pun ramai orang....

disebabkan ramai orang...makanya kami tunggu di sudut tepi jer sambil makan-makan...ibu sorang jer yang shopping...pas pilih-pilih baju...ibu datang kat kami untuk test....kalo ayah berkenan...lepas...kalo tak...letak semula

murah ke kat sogo warehouse sale ni? erm...bagi ibu...lebih kurang jer kot ngan mana-mana sale yang lain....tapi boleh lah....kalo tak sale tak dapat harga sebegitu
kami kat sini dalam 2 jam setengah jer....ramai sangat orang...nak memilih pun susah...tambahan pula saya & adik dah tak sabar-sabar dah nak mandi kolam....

yeah...ini dia acara yang dinanti-nantikan....mandi kolam....

wah...seronoknya

sebenarnya ibu risau-risau gak bawa adik mandi kolam...takut dia kene lelah...Syukur Alhamdulillah....dia ok jer pas mandi.... 

budak ni memang happy sangat dapat main air

abang marwan & kak Aisyah...ready to jump

che da tak mandi sebab khadijah tak sihat kene cirit birit....

ibu & ayah pun joint mandi tau

yeah happy time





adik ready to jump


hazemah

kak aisyah


fuh beria adik berenang...kembung pipi tahan nafas....hihihihi

  
keretapi dalam air




ok kami dah kesejukan...tak leh berendam lama-lama...sejuk sangat

bergambar sebelum naik ke bilik

saya ngan adik bertuala jer naik ke bilik...ibu tak bawa turun baju...hehehehe
.
.
.
.
elok-elok jer pas kami naik ke bilik...ibu dapat panggilan dari maklong bagitau pak ngah (bapa saudara ibu sebelah ayah) baru jer meninggal dunia...innalillahiwainnailaihirojiun....

apa lagi...kami pun terus bersiap-siap balik palong malam tu jugak...Al-Fatihah buat arwah...meninggal di usia 67 tahun



4 ulasan:

Nafira usof berkata...

amboiii.. kemain hepi muka masing2 dpt mandi kolam yer. selagi tak kecut selagi tuh x mo naik yer~

Khamsi Abdullah berkata...

Haa..tu lah..kemaen seme2 nye mandi kolam. Gambar..cantik.. kamera dan lens apa pakai ye?

Atia Adina berkata...

Khamsi Abdullah : gambar cantik? tq...suami saya pakai kemera sony

Khamsi Abdullah berkata...

Oic.. :) Cantik tonanya.