Halaman

Rabu, 2 April 2014

Majlis sambutan harijadi kak fara


entry lama...sebulan yang lepas 25/2/2014...masa ni kami gi sambut harijadi kak fara di Bandar Saujana Putra....kali ni mama buat birthday celebration kat kedai tudung mama ... so para jemputan adalah terdiri dari kaum keluarga berserta dengan jiran-jiran yang berdekatan dengan kedai mama

kak fara dah pun 9 tahun

kek harijadi yang ke 9 tahun

 
menu simple jer malam tu ... KFC + Satay

   majlis buat kat kedai sebelah kedai mama....kedai mama tak der ruang sebab penuh ngan tudung & baju-baju....kedai sebelah banyak ruang kosong sebab kedai sebelah ni ejen jual kereta...so kedai dia kosong jer....sesuai lah kan nak buat makan-makan...tq tq tq sebab pinjamkan kedai....hihihi

ni ha owner kedai...tq u all

majlis bermula.... 

yeah....happy birthday kak fara

meriah ...

happy moments

tengok saya & adik adam....sibuk jer kan nak amik lilin tu

mama tgh suapkan kek kat kakak fara
  
 
adik saya yang comot..makan sos tomato

saya

ona yang tak nak bergambar

saya lagi....

mak uda & ibu...
hari ni 2/4/2014 adalah harijadi mak uda yang ke 30 tahun....happy birthday mak uda....semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik...ameennn....

ini antara tetamu-tetamu yang memeriahkan majlis...mak ema & the geng berserta ucu & the geng

kami sepupu sepapat...adik adam x der dalam gambar

ni kat kedai mama...apa yang happy sangat tu ibu?

sekian



5 ulasan:

Eliss Mie berkata...

happy bday kak fara dan mak uda yer :) meriah nya yer. semua sepupu2 pakai sedondon :)

Nafira usof berkata...

Happy birthday untuk kak Fara dan Mak Uda.. meriah sgt sambutannye.

muka kak fara ngan atia ade iras.. cam kembar plak untie tengok~

syusye berkata...

meriah nya.. kwn2 paksu smua pempuan..heheheeh

aida aidanisme berkata...

kedai kat mane ad?

Atia Adina berkata...

Aida : Kedai akak aku kat Bandar Saujana Putra....sebelah ngan star mart...depan ar rashid