Halaman

Isnin, 9 September 2013

Design Car Porch



Design jubin 2x1 untuk car porch berkeluasan 20x25 ... mana satu pilihan korang

Design 1

Design 2

Design 3

Design 4

Design 5

Design 6

Design 7

Design 8

Design 9

Design 10 

Design 11


* ibu pililh design 4 .... ayah pilih design 6 ... lebih kurang jer dua tu ...ok tak ???? tak pun tak yah design2 ... guna satu color jer ... susun macam gambar di bawah


menurut penjual jubin ... kalo guna satu color jer ... kawasan akan nampak lebih luas

Design 11 ambil dari sini

design yang ayah saya berkenan


8 ulasan:

MAMASUE berkata...

suke design 11...overall belang...

Atia Adina berkata...

oooo ... design belang tu cantik kan .... yang tu aku tiru dari google gak ...

Fizah berkata...

vote for design 11..;)

Tanpa Nama berkata...

ambil di kedai mana ni utk buat jubin porch ni? cantik design.

Atia Adina berkata...

tanpa nama : buat ngan contractor kecilan jer

Tanpa Nama berkata...

berapa kos bt jubin kat porch ni?

Atia Adina berkata...

belum buat lagi ... tapi yang tukang cakap ... upah pasang ... sekaki RM2.20 ... kos simen & pasir dalam rm500 .... jubin beli ikut pilihan sendiri ... harga tertakluk kepada kemampuan .. hehehe ...mahal ada ... murah pun ada ... ni saya masih dalam proses pilih jubin

Amir renovation berkata...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298