Halaman

Selasa, 12 Mac 2013

Majlis Kawin di Melaka


ini majlis kawin kawan baik ibu ... auntie zailah ... lama ibu berkawan dengan dia ... dari darjah 4 sampai lah tingkatan 5 ... pas habis sekolah ... masing-masing bawa haluan masing-masing ... lepas dari tu mereka dah tak rapat dah ... ni pertemuan semula selepas kali terakhir berjumpa semasa auntie zailah menjadi pengapit ibu.... fuh ... lama sungguh tu ... kira ni first time lah auntie zailah jumpa saya & adik adam ... 

mengimbau kenangan ... 5 tahun yang lepas ... auntie zailah jadi pengapit ibu ...

Selamat Pengantin Baru Auntie Zailah ... bila nak datang rumah saya ???

masih cantik kan di usia 30-an ...


semoga berbahagia hingga ke akhir hayat


 


ok lah ... adik dah ajak balik ....










4 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

wah pengantin merah2 lagi tu hehehe

iera berkata...

ni gmbr bile ni kak add?nampak cubby la..hihihii..i'm sorryyyyy...hihihi..

Atia Adina berkata...

iera : chubby sebab tudung kak ad pkai tu lah ... hehehe ... x nk ngaku

LoVeNLiFe berkata...

Kamu nampak ayu di pelamin...imbau mengimbau masclalu ye...