Halaman

Jumaat, 15 Februari 2013

GM Klang

ini kali pertama kami ke GM Klang.....besar tempatnya.....selesa....orang kata barangan kat sini murah-murah ... ye ke???

ni paklong ngah nego harga keronsang.....urm....beli borong ok sangat lah....memang dapat murah....

budak-budak ni sibuk ngan main game.....si adik adam sibuk susun keronsang....

telekung mya mikail.... RM85/159...clearance RM95....tak pasti mana satu harganya....hehehe....tak tanya tokey kedai...just amik gambar jer....tapi kalo RM95...bagi ibu....murah sangat sebab ibu baru jer beli online disini dengan harga RM130. Kalo beli dari Mia Mikhail Collection pulak harganya RM150....telekung ni sejuk, lembut dan tak jarang...memang best....kat bahagian muka plak...kemas jer .....like sangat

ni contoh telekung tu....kain lycra.....gambar diambil dari sini

tungku panas ni plak RM27 untuk 3 pcs.....owh...sangat lah murah sebab masa ibu saya berpantang dulu....atuk ne belikan tungku ni dari kawan dia satu RM35....tapi tu harga 2 tahun yang lepas....sekarang tak tau lah kawan dia jual harga berapa...

 
kami tak pusing banyak tempat....sekejap jer kami singgah sini sebab ada agenda lain....so barangan yang lain tak tau lah murah ke tak.....hehehe



 

ok lah....time ni nak balik dah.....bye....










6 ulasan:

Nafira usof berkata...

jalan2 cuci mata lah nih~

tak pernah gi GM lagi.. huhuhu

Sidratul Muntaha berkata...

household or kitchen tool byk tak jual kat sini?!

Atia Adina berkata...

sidratul muntha : alamak, tak perasan plak kitchen tools....kami jalan kejap jer...banyak tempat tak gi....tak nampak brg lain...

anis's berkata...

kat maner ni?

Ena's Palace berkata...

kalau sy la..da rambang mata nak pilih barang2 kat sini...

PM berkata...

Kalau kak nak beli kerongsang dengan harga borong, jangan lupa datang ke kedai borong kami di 2F-15, Tingkat 2, GM Klang.

PM Borong adalah pemborong aksesori wanita di GM Klang, Klang, Selangor, Malaysia. Produk aksesori wanita yang dipilih adalah sesuai untuk pasaran di Malaysia. Kebanyakan produk kami sesuai untuk dijual di bazar malam, pasar raya, tapak perniagaan, kedai pakaian, kedai aksesori wanita dan kiosk

www.borongborong.com.my