Halaman

Khamis, 17 Mei 2012

A'Famosa Super Saver Package - RM20

wah...ni memang sangat murah ....lebih murah dari tiket yang kami beli melalui groupon hari tu.....

Untuk harga tiket masuk ke Animal World Safari + Water World + Cowboy Town
Harga Biasa : RM98
Harga Groupon : RM65
Harga Super Saver : RM50 

Harga Theme Park RM20 setiap satu........saya cadangkan adalah lebih baik beli asing-asing sebab 1 hari untuk masuk ketiga-tiga tempat tu memang tak cukup masa....rasa rugi pun ada.....kalo beli asing-asing...total baru RM60....masih murah & berbaloi.....untuk keterangan lanjut berkenaan super saver package ni klik sini.....tiket  boleh dapatkan kat road show team di tempat dan tarikh seperti di bawah

* Jusco Balakong (Cheras) 14-20 May 12
* Jusco Bukit Raja (Klang) 21-27 May 2012
* KSL City Mall 23-28 May 12



bawah ni gambar-gambar yang diambil oleh jurukemera di sana masa kitaorang gi bulan 3 ari tu....gambar ni sekeping RM18......ni ibu saya scan....jadi nampak blur......nak tengok gambar-gambar lain dari kemera ayah boleh klik kat sini

 Cowboy Town

Animal World Safari

 Ucu di Animal World Safari

Atuk Ne di Animal World Safari


3 ulasan:

|| NaFiRaa || berkata...

kalo dapat pergi ramai2 lagi meriah kan~

lovely berkata...

salam...
saya baru jer follow awak..

Tanpa Nama berkata...

salam.. klu beli tiket super saver 2 bla bleh gna. tempoh utk gna pakej 2? tq