Halaman

Khamis, 19 April 2012

Jom migrate to New Xpax (X2) - Kadar panggilan termurah



What is New Xpax (X2)?



Is there any recurring subscription fee (daily / weekly / monthly / yearly) when I am on the New Xpax (X2)?



I am an existing subscriber under Xpax / UOX / SOX / Blue / Sukses plan. Can I change my plan to the New Xpax (X2)?

10 ulasan:

Amd berkata...

jom a tukar...

Atia Adina berkata...

ad dah tukar dah pun.....dok google pasal plan 1+5.....pikir punya pikir....pekej tu hanya berbaloi untuk principal & supplimentary jer.....kalo call selain dari tu 20sen/minit 10sen/sms.....rugi sangat tang 10sen/sms.....

iera berkata...

bagus la atia ni.untie tgh cari plan yang paling murah.akhirnye jumpe jugak dgn bantuan atia.hihi..ape lagi..jom p tukar skrg.

Eliss Mie berkata...

auntie tukar lepas bday nanti la :p

Atia Adina berkata...

iera : ha cepat auntie....cepat gi beli....

Atia Adina berkata...

Eliss Mie : tak oer....besday auntie tak lama lagi kan?ibu saya kalo nak tgu besday....lambat lagi lah plak.....pekej ni memang murah....

Tanpa Nama berkata...

Nampak mcm murah tp x murah sgt. Celcom X2 call ke Celcom X2 je rm28¢/10mnt. Celcom X2 ke Celcom plan lain rm28¢/5mnt.Celcom ke telco len2 rm3.60/10mnt. Sms plak 1sen tu sesama plan X2 je. Kalau celcom x2 sms ke celcom plan lain, kena 5 sen. So utk merasa penjimatan, anda sbg user celcom x2 kena la pastikan kwn anda yg guna celcom tu tkr ke plan x2 jgk...

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama ulas macam tak study je...baca betul-betul plan tu baru komen...!

adi berkata...

Tanpa Nama 23 Mei: table tu jelas2 ckp celcom ke celcom 28sen/10minit, celcom ke telco lain 28sen/5 minit. So dpd mana pulak dtg rm3.60 utk 10minit ke telco lain? Nmpk sgt la awak tak guna.. Tah2 keje dgn maxis sbb tu konfiden je membelit~

Tanpa Nama berkata...

klau nak on9 fb cam mna yer...???n mobile internet...???