Halaman

Rabu, 18 April 2012

Deko untuk ruang tamu yang kecil

Ini ruang tamu bakal rumah saya.....Insyaallah.....dijangka siap bulan 6 ini....jadi disebabkan rumah dah hampir nak siap....apa lagi.....mari berangan memikirkan cara-cara nak jadikan ia kelihatan cantik menarik...

kat bawah ni antara deko-deko yang eric buat untuk ruang tamu yang kecik....sesuai lah kan untuk di deko kan di rumah saya nanti......ruang tamu umah saya pun kecik jer.....









wow....kalau tengok dari gambar-gambar kat atas ni....semuanya cantik kan?agak-agak nak pilih yang mana satu eh?nak deko sendiri tak pandai lah plak....
  
Gambar-gambar di atas diambil dari http://www.deko-eric.com.my/


ini ruang tamu rumah kami dari pintu masuk
(abaikan saya yang tengah terkepit tahan kencing itu...ops)


8 ulasan:

Aidanisme berkata...

aunty pun tak reti nak deco2 ni.. asalkan rumah kemas bersih dah cukup... huhuhu

iela berkata...

aunty pon tak reti..tapi kalo ruang dah kecik ni aunty prefer beli sofa n perabot2 yang kecik jer.. baru la tak sempit rumah tuu kan.. hihi

Atia Adina berkata...

ha ah.....ibu saya pun tak reti.....ingat nak tiru jer salah satu deko tu

lydzar berkata...

mesti lepas ni ibu rajin sgt beli majalah deco pulak hehehe

niniezane berkata...

wah, dah nak siap rumah baru ye....tahniah...selamat berdeko...

iera berkata...

ala..ala..tomeinye adik adam dah bleh jalan.dah lama untie tak jenguk blog atia ni..hihiihi..atia pun dah besar..

Umi Kalsom berkata...

saya pun baru nak start berangan deco rumah baru yg akan sy duduk tahun depan hehehe...x sabar sgt..

jom visit blog saya www.mamaashraf.blogspot.com

Umi Kalsom berkata...

saya pun baru nak start berangan deco rumah baru yg akan sy duduk tahun depan hehehe...x sabar sgt..

jom visit blog saya www.mamaashraf.blogspot.com