Halaman

Selasa, 10 Januari 2012

Aquaria KLCC - Part 2

lagi gambar di Aquaria, KLCC

ikan pirana....

ikan ni gigi dia tajam...rasa takut tengok ikan ni...takut kene makan...hehehehe....terpengaruh ngan movie

terowong memerang

kumbang....

obor-obor

ikan pari...

ikan tak tau nama dia.....

woooo....ikan ni pun tak tau nama dia


wow...adik adam pun seronok....

ini sample cermin terowong tu....tak tebal mana pun....tapi kuat....
eh...bukan cermin ni bukan kaca...ada nama dia...tak ingat...

tekun adik adam tengok ikan ...



kedai cenderamata...

ok lah...habis dah....best kat sini...pas ni boleh pergi lagi....

6 ulasan:

alman_alif berkata...

Best ye atia pegi aquaria, alman belum pg lagi ni...hari tu ade ibu ingat nak bawak lps tu lupa terus hehe apelah ibu ni...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

best tgk obor2 tu kan.lutsinar ajer..

syusye berkata...

nanti auntie nk g jgak la.. mcm best je..xde petunjuk kn ker? mcm ikan lumba2 ker? baru la berbaloi2 nk byr, he he

Atia Adina berkata...

Syusye : masa saya gi tu just dapat tengok petunjukan binatang-binatang tu makan jer

|| NaFiRaa || berkata...

bestnye.. untie pon teringin jugak nak pergi.. nak tengok ikan jugak..

noor berkata...

nampak best..nor blom pnh msk lg dlm tuh.