Halaman

Isnin, 22 Ogos 2011

Di AsiaBrands Stock Clearance Putrajaya

Sabtu (13/8/2011) saya gi jualan Asia Brands Stock Clearance di Putrajaya.....promosi kat banner kemain lagi.....ibu ingatkan ada banyak lah baju-baju anakku ngan disney yang cantik2.....rupa-rupanya hampeh....baju brand anakku ngan disney semua stock lama....tak menarik.....tapi brand lain ada yang menarik....so ibu beli brand apa tah...ibu pun tak ingat....tapi cantik-cantik....harga baju kat sini tak lah murah sangat....sama jer ngan tempat2 lain yang tengah buat sale.....pas ni kalo ada wat lagi....kalo tak gi pun tak apa...







4 ulasan:

|| NaFiRaa || berkata...

atia shopping raya eh~ bestnye..

ikiqzana berkata...

Suker jugak g tmpt2 camgini...

eT berkata...

waaa...sonoknyer shopping...hehe

Ibu Amani berkata...

seronok shopping :)