Halaman

Isnin, 11 April 2011

Snow Walk di iCity Shah Alam

salam kawan2....ni saya nak sharekan gambar saya gi main snow kat snowalk iCity.....best sangat....lagi best dari main snow kat genting....
uh....sejuknya.....bestnya leh pegang snow ni.....
sian ibu....ibu tak pat joint main snow sebab adik kecik lagi....tempat ni sejuk sangat2.....so ibu ngan adik adam tunggu kat luar......
nanti adik adam dah besar kita gi lagi yer ibu......bawa adik adam main pulak
marwan ngan aisyah.....
tengok lah muka saya tu.....muka cemas....saya takutttt....

sebenarnya...marwan yang beria nak gi sini....kalo tak...tah bila tah saya nak sampai sini....tunggu adik besar lah kot.....
Ini family che da (kakak ayah)....datang dari kerteh khamis lepas sebab ada urusan...alang2 dah sampai sini.....jalan2 lah....




best.......berbaloi ngan harga tiket......tempat ni lagi besar dari yang kat genting tu

ini dia harga tiket masuk ke snowalk iCity Shah Alam
  • Dewasa : RM25
  • Kanak-kanak (3-12 tahun) : RM20
  • (Tunjukkan kat dia kad parking, dia akan tolak RM10)
Di sini dia just bagi jaket sahaja....so kalo nak gi sini....bawa dari rumah siap-siap snow cap, glove, stocking & pakai kasut....kalo tak....kene beli.....harga macam dalam gambar tu.....

12 ulasan:

Aleyn berkata...

Ari tu masa pelancaran Snow Walk cadang nak gi...nak jumpa Dora the Explorer...tapi x jadi sebab hubby kata confirm crowd giler2....skrg sampai ke sudah x gi lagi...

Kat dlm Snow Walk tu bleh amik gambar suka ati yer? kalau kat Genting kan x bleh...

|| NaFiRaa || berkata...

sonoknye!! kakak anis pon tingin jugak nak pergi~

-kakak anis-

lydzar berkata...

seronoknya atia!!

huhu kaw kaw diaorg caj item2 yg disewakan tu kan

Atia Adina berkata...

aleyn : kat situ ada signboard tak boleh ambil gambar...tapi dia tak marah plak bila hubby kuakan kemera ambil gambar.....kat situ ada ramai photographer...dia ambil akan ambil gambar sebanyak mana kita nak....harganya...rm30 untuk 2 keping gambar 8r & rm60 untuk softcopy semua berserta thumbdrive 4g

Atia Adina berkata...

lydzar : ha ah...mahal tu...nnt kalo nak gi...bawa siap2 dari rumah....kalo dah masuk dalam rumah salji tu....lagi mahal....cth stoking....kat luar rumah salji rm5....kat dalam rumah salji rm8.....wat duit sungguh

Atia Adina berkata...

kakak anis....mama tengah pregnant kan?tak leh masuk....takut jatuh....bahaya....tempat tu licin....

iera berkata...

waaa...seronoknya tgk atia main salji..sebelum ni untie iera tak pernah teringin pun nk g icity tu sbb cam tak menarik sbb juz ade lampu2 jer..dah ade snow ni cam nak g jerk..hihihi

storyfromme berkata...

macam best je.tapi mahal la pulak.tak mampu lagi.tunggu keja la baru pegi :)

syen berkata...

best nya.. nanti i pun nak g lah..

mutiara hati berkata...

Salam perkenalan...
tengah google pasal tempat ni... tu singgah kat sini... bestnya, baby blh masuk jugak ye...

Atia Adina berkata...

baby boleh masuk....tapi kalo berlaku perkara tak diingini...pihak pengurusan tak bertanggungjawab....dalam tu sejuk sangat.....baik jangan bawa baby masuk....sian dia.....

✿ Myra ✿ berkata...

tudiaaa...masing2 muka hepi. hehe