Halaman

Rabu, 22 Disember 2010

"GiveAway Akhir Tahun 2010"


"GiveAway Akhir Tahun 2010"

Syarat-syaratnya :

1. buat entry  "GiveAway Akhir Tahun 2010"and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke entry ni http://taq6889.blogspot.com
2.Jangan lupa letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang  dan link kan terus ke entry ni ye.
3. Menjadi follower/cucu Tok Esah.
4. Buat satu slogan tentang, " Azam saya tahun 2011 ialah........" tak lebih 100 patah perkataan. 
" Azam saya tahun 2011 ialah ingin menjadi anak yang baik....tidak nakal...solehah....tidak banyak ragam....dan sentiasa mengembirakan hati ibu, ayah & semua orang di sekeliling saya......aminnnn"
5. tag 3 orang @ lebih blogger lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag!
  • Eliss
  • Niza
  • Sue
  • Wanie
  • Azie
6. Dan last sekali, jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat kotak komen entry
 
Pemenang?
Beberapa pemenang akan dipilih berdasarkan slogan terbaik 
serta cabutan bertuah

Tarikh Tutup:
1/1/2011, jam 11.11pm

3 ulasan:

azieda razak berkata...

atia tag akak ye...
ok... tq...

nadzirah razalli berkata...

heee..insyaAllah supaya azam tu akan terlaksana :)

Tok Esah berkata...

Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010