Halaman

Jumaat, 3 Disember 2010

Anakku Warehouse Sales : 3-5 Dec 2010

Wah...anakku buat warehouse sale lah...fuh......macam best jer.....ibu saya tak pernah pergi....tapi dari comment yang ibu baca kat sini.....memang sangat berbaloi kalo pergi nih.....



Ni antara comment yang membuatkan ibu teruja :

siti2907 says:



3 December 2010 at 9:52 am


sale ni utk semua. memang berbaloi2. mcm dulu saya beli baju baby sehelai rm3-5. romper rm5-8. booties, mittens & socks (boleh campur2) 3 pek rm5, stroller rasenye up to 50-60% disc.


comforter (for baby/toddler) rm30 (kt luar kalo tak salah rm50) – comforter dia memang best n good quality because 100% cotton..


toilettries tak berapa pasti. diaper bag yg smart tu rm20. kasut pun kalo tak salah below rm25. yg lelain tu dah tak ingat da tp sale ni memang best..

bagi yang nak pergi...ini map nya

klik untuk tumbesaran

11 ulasan:

Kancilbiru berkata...

apa lagi, terjahhhhhhhhh!!!!

Aidanisme berkata...

ye best.... sile terjaaahhhh

miezaniera berkata...

mmg best..tk pernah miss lagi tiap2 thn mesti pergi hehe

|| NaFiRaa || berkata...

kak ad..
adesslaahhh.. x leh nak tumbesaran lah map tu.. kak ad boleh send x map tu guna YM.. ke ade kat mana2 website pasal Warehouse sale nih???

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

Ummi saya dah belikan kasut utk saya rm 10 ajer..cantik2 tau.baju ummi tak berkenan sangat.barang2 baby baru lahir dari rm3 tau mcm bibs , sock, mittens tu :) seb baik saya masih belum ada adik :p

xoxo,

Nuha

.pelangi. berkata...

wahh..ape lagi ! serbu jelah..rugi klu x shopping time warehouse sale ni..hehe..

k.mus berkata...

TQ la atas info.. mmg dok tunggu ni, mmg wajib terjah esok =)

mama_izz berkata...

wajar pergi nihh!!

Sarah Syazwani berkata...

nampaknyer tahun ni miss la nk p..sedeyyy

Ruziawati Bukhari berkata...

selamat bershopping!!

kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care

ikiqzana berkata...

uwwahhh.. dah terlepas rupa nyer sale anakku ni. bila agak nyer akan ada lg agak nyer.?