Halaman

Isnin, 21 Julai 2014

Main Scooter di Dataran Putrajaya

Lepas berbuka puasa di PICC, kami singgah di Dataran Putrajaya main scooter ... scooter ni ayah belikan sempena saya berjaya puasa penuh masa hari pertama ramadan hari tu ... sebenarnya dah lama sangat dah saya minta tapi baru ni dapat ... tq ayah ...

saya & scooter saya ... warna biru... pink tak der....biru pun ok lah

seronok dapat scooter ni

ini pulak adik saya punya ... warna hijau ... hijau adalah warna kegemaran adik ... apa saje semua nak hijau ...

scooter ni kami beli di Kenanga Warehouse Sale ... kedai dia kat ground floor ... tak sempat nak ambil gambar sebab time beli tu masing-masing dah poyo tak larat sebab puasa ... harga dia RM85 satu selepas ibu tawar menawar ... harga asal RM89 selepas offer ...harga sepatutnya RM120 ...

 kalo scooter kecik sikit macam gambar kat atas ni harganya RM45 ...atas ni gambar masa celeberate birthday aina hari tu ... nampak tak baju kak fara tu sama ngan saya? kami beli sama-sama ... kami ada banyak baju sedondon sebab saya suka tiru kak fara ... idola saya ... hehehe .. 

masa ni tak der orang sebab bulan puasa ... kalo hari biasa ramai ... banyak pulak tu orang berniaga mainan

wa...beria adik main ... pandai ke tu?

tu dia ...

penat main scooter kami main lari-lari pulak

meniti laluan merbahaya ... hehehe



Jumaat, 18 Julai 2014

Berbuka Puasa di PICC

Khamis lepas ayah saya dijemput untuk turut serta sebagai salah seorang photograher di majlis perasmian Pameran Pelamin oleh Sanggul Event Management Sdn Bhd di PICC @ Putrajaya. Ayah dibenarkan untuk membawa family untuk turut serta berbuka puasa. .

ok...gambar kami di PICC ni tak banyak pun...ini gambar kami pas kenyang...masa makan & sebelum makan tak ingat nak ambil gambar.... 

ini geng-geng photographer


kami sempat bergambar bersama Rosma AF sebelum balik...Rosma AF buat persembahan sepanjang buffet ramadan @ PICC ni...

Harga Buffet di PICC

Harga untuk seorang Dewasa adalah RM80 tetap, untuk seorang kanak-kanak (6-12 tahun) RM40 tetap, dan PERCUMA untuk kanak-kanak bawah 5 tahun


ni  gambar yang ayah saya ambil masa event tu ... cantik kan?

ni Pn. Zawiah. Pemilik butik andaman Sanggul D'Peterana

majlis perasmian

gambar semasa majlis pelancaran....

Rabu, 9 Julai 2014

Welcome New Baby Boy - Alif Azim Nor Azlan


Alhamdulillah...Azim selamat dilahirkan pada 27/06/2014 (jumaat) di Hospital Kuala Pilah.... Azim songsang so terpaksa dilahirkan secara pembedahan... tahniah kepada mak uda & pak uda ... bertambah lagi cucu atuk tan .... ini cucu atuk tan yang ke-8 ... Welcome Azim .... moga dah besar nanti menjadi anak yang baik .... 


ni kat hospital ... kami pergi melawat mak uda .... ini kesemua 7 cucu atuk tan + yang ke 8 Alif Azim

kami tak dibenarkan masuk ... so duduk tunggu di luar ni saja lah ...

gembira bersama anak buah baru

mesti ramai nak tau ... atia & adam bila lagi nak dapat adik??? ... 
jawapannya ....tungguuuu.... hahahaha...sekarang layankan dulu gambar baby comel mak uda ni ...tunggu baby ni besar baru ibu saya pulak amik giliran ... 





 


   
ok tu jer ...tahniah sekali lagi mak uda & pak uda ..