Halaman

Khamis, 30 April 2015

Konvokesyen PTPL @ MSU


11 April 2015, Majlis konvokesyen poksu saya di MSU....Alhamdulillah poksu dah berjaya mendapatkan Diplomanya.... tahniah poksu... ni saya nak share gambar-gambar sepanjang Majlis Konvokesyen poksu....gambar dah lama terperam....baru nak update.... poksu dah kerja dah pun sekarang...Selamat Bekerja....nanti dapat gaji belanja saya tau....

Graduan PTPL....mana satu poksu saya...cuba cari...saya tak jumpa....

ini poksu dah keluar barisan...baru nampak poksu dimana...


buat poksu...hadiah bunga ros dari saya...

ini pulak bunga dari kak fara

seterusnya bunga dari abg afiq & ikhwan

yang last sekali....bunga dari aiman

tu dia...banyak kan bunga...

atuk tan happy sangat ...tu dia bagi ciuman gembira buat poksu....

nenek pun...

atuk ne

atuk ne...nenek (moyang saya) ... poksu & atuk tan

kami yang hadir









fuh penat bergambar...dah jom balik...

ayah saya

acik saya





yeah...Alhamdulillah....


Rabu, 22 April 2015

Waterworld @ i-City Shah Alam

Walaupun I-City Water Wold ni tak lah jauh dengan rumah kami...tapi kami sekali pun tak pernah masuk.... sebab bagi ibu...tempatnya kecik tapi harga tiket mahal (RM30++).... so tak berbaloi dan tak teringin pun nak pergi....hihihi

ini keluasannya....tak banyak permainan...dan tak besar sangat pun....tapi ok jer sebenarnya...kami happy sangat main di sini...asalkan mandi kolam...tentunya seronok walaupun tak besar...satu kelainan....tempat ni ada jacuzi ...

awal kami gerak...kul 9.30pg dah keluar  dari rumah

sampai-sampai....kaunter tak buka lagi...hahaha....tunggu jap...kul 10 baru kaunter buka....kat sini ibu just nak tebus tiket...tiket ibu dah pun beli online kat sini :>>> https://iticket.i-city.my/icity/promotion/view.do?promotionId=25

ada promosi...sebab tu beli...hehehe...kalo tak...tak sampai lagi kami ke sini....so harga tiket kami masuk...hanya RM15 seorang....murah kan...baru berbaloi....

Package includes:
- Entrance Ticket to WaterWorld @i-City for one (1) person
- Lunch at Best Western Hotel for one (1) person

kat kaunter ni staf dia bagitau...kalau dah masuk tak boleh keluar....lunch kat Best Western Hotel bermula dari pukul 12.30 tgh sampai pukul 2 ptg...jadi dia cadangkan kami masuk lepas lunch....kalo tak.... tak yah lunch atau kami kene keluar awal dari water world....
  
so kami pilih untuk lunch dulu sebab mak uda ngan pak uda pun tak sampai lagi...pukul 11pg baru diaorang gerak dari kajang...adoi....bosannya menunggu....

adik adam stress tak pat mandi kolam

diorang ni pukul 12tgh baru sampai...pandai bajet time...kami jer rugi datang awal...hahaha...

abg afiq....ada gaya tak?

kami sepupu...ikhwan time ni tak sihat....so tak der dalam gambar

lunch start 12.30...so lepak dulu kat lobi Best Western Hotel

Menu lunch

nasi goreng
bihun goreng
ayam masak lemak cili padi
sayur campur
donut
buah-buahan/rojak buah
abc/lemon ais/anggur ais
desert

lunch laju-laju jer sebab kami dah tak sabar nak mandi....gambar pun ada sekeping jer....hahaha

akhirnya tiba masa dinanti...mandi kolam...sampai jer adik terus lari ke kolam...

ini budak excited

yeah...

  




















  
ok jer...kalo ada promosi boleh pergi lagi....